Nieuws

CLUBFUND-actie in samenwerking met PLUS De Vrijheid is uiterst succesvol verlopen

De CLUBFUND-actie is ten einde! Deze actie in samenwerking met PLUS De Vrijheid is voor de Elburger Sportclub een groot succes geworden! Door het verzamelen en verzilveren van de CLUBFUND-zegels bij deze supermarkt konden leden van onze club sparen voor leuke artikelen en werd er een bedrag bijeen gespaard voor de clubkas.

Op vrijdag 9 maart mocht Danny Rorije namens de Elburger Sportclub een cheque in ontvangst nemen van maar liefst € 1.072,70 en heeft daarmee deze actie gewonnen! Dit is mogelijk gemaakt door al onze leden die veel zegels hebben verzameld en verzilverd, super goed gedaan!

PLUS De Vrijheid heeft de drie leden met de meest verzilverde zegels in het zonnetje gezet en hebben een prijs ontvangen. Daarnaast heeft het team dat de meeste punten verzilverd ook een prijs ontvangen van PLUS De Vrijheid. Vanuit de Elburger Sportclub zijn er twee kaarten voor PEC Zwolle – AZ Alkmaar beschikbaar gesteld voor het lid met de meest verzilverde zegels en deze kaarten zijn gewonnen door Vinn Hulleman JO8-2.

Nummer 1: Vinn Hulleman JO8-2
Nummer 2: Jesse Engeltjes JO8-1
Nummer 3: Tygo Vis JO11-2

Beste Team: JO8-1

 

Hierbij wil ESC iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor deze CLUBFUND-actie en in het bijzonder Henk Disselhof, Bernadette Dijkstra en Liesbeth Van het Goor. Ook willen wij onze sponsor Hovenier Mattijs (www.hoveniermattijs.nl)bedanken, die ESC gesteund heeft met deze actie. Als laatst willen wij CLUBFUND en Plus De Vrijheid bedanken voor de goede samenwerking en uitstekend verlopen actie!

 

Met vriendelijke groet,

Danny Rorije
Sponsorcommissie ESC

 

Laatste nieuws