Nieuws

Bordsponsor Topslagerij Van de Weg verlengt bij Elburger SC

Elburger SC is tot een overeenkomst gekomen met Topslagerij Van de Weg voor de verlenging van het bordsponsorcontract. Slager Henk van de Weg tekent het contract samen met Laurens van t’ Oever van de sponsorcommissie.

Topslagerij Van de Weg
Sinds begin 1928 is slagerij Van de Weg een familiebedrijf en een begrip in de regio. De slagerij beschikt over een eigen slachterij, worstmakerij en rokerij waar de heerlijkste producten bereid worden. Op dit moment heeft de slagerij al 5 vestigingen in de regio.

Bijna alle worstsoorten en vleeswaren komen uit eigen worstmakerij. De worstsoorten en vleeswaren worden hier op ambachtelijke wijze bereid. En op natuurlijke wijze gerookt. Dit zorgt voor een heerlijke smaak.

Slagersnieuwtje
Dat deze slager lekkere worst heeft dat wisten wij, want hij was de leverancier van de afgelopen worstenactie. Maar ze hebben ook nog eens de Grote Grillworsttest 2019 gewonnen. Op 12 februari ontving deze slager de bijbehorende prijs uitgereikt door 24-Kitchen chef én juryvoorzitter Hugo Kennis in het Van der Valk Hotel in Tiel. Met recht mogen wij Topslagerij Van de Weg de worstenkoning van de regio noemen.

Kijk voor meer informatie op:www.slagerijvandeweg.nl

Topslagerij Van de Weg Elburg
De Vrijheid
Klokbekerweg 160
8081 JJ Elburg

T: 0525 683 747
E: info@slagerijvandeweg.nl

Redacteur: Ruben Bos
Foto’s: Studio Lusin

Laatste nieuws