Nieuws

Protect Brandbeveiliging nieuwe bordsponsor Elburger SC

Protect Brandbeveiliging uit Nunspeet, heeft bij de Elburger Sport Club een nieuw bordsponsorcontact getekend. Eigenaar Mathijs Keizer kreeg na deze ondertekening een mooi boeket bloemen uitgereikt als dank van waardering.

Protect Brandbeveiliging is uw veelzijdige partner op het gebied van brandveiligheid en -preventie.
 Eigenaar Mathijs is gediplomeerd brandbeveiliger en denkt graag met u mee. Nodig hem uit en hij laat u vrijblijvend de gevaren en zwaktes in uw bedrijfspand zien. Met praktische tips en handige oplossingen helpt hij u graag met het voorkomen van brand.
Protect Brandbeveiliging is ook het adres voor al uw brandblusapparatuur. U vindt hier een compleet assortiment tegen concurrerende tarieven. De verplichte jaarlijkse keuring is vervolgens ook bij Protect in goede handen.

Protect Brandbeveiliging is ook uw partner als het gaat om het aanbieden van de opleidingen BHV, EHBO en VCA. Door de samenwerking met verschillende opleidingsinstituten is Protect Brandbeveiliging in staat u een opleiding op maat aan te bieden. De cursussen worden afgesloten met een erkend certificaat. Plannen Bent u verplicht een bedrijfsnood-, ontruimings- en aanvalsplan in uw bezit te hebben? Protect Brandbeveiliging helpt u met het opstellen van deze plannen en daarmee de kans op brand te minimaliseren.

Neem contact op met Project Brandbeveiliging als u op zoek bent naar een brandbeveiligingsexpert die met u meedenkt, want met Protect komt u verder!

Protect Brandbeveliging
Wagenweg 21
8071 XC Nunspeet

T: 0341-257626 / 06-13114137
E: info@protectbrandbeveiliging.nl
W: www.protectbrandbeveiliging.nl

Laatste nieuws