Nieuws

In memoriam: Henne Vierhuis

Op zondagochtend 17 maart jl. bereikte het droevige nieuws dat op 73-jarige leeftijd Henne Vierhuis is overleden. Henne was een geliefde clubman die een groot deel van zijn leven actief was op de vereniging. Niet alleen voetballer maar ook als leider en vlagger was Henne een gewaardeerd persoon. We verliezen in Henne een markante persoonlijkheid en betrokken verenigingsman.

We wensen de familie en verdere dierbaren sterkte met het verwerken van dit verlies.

Condoleren
Er is gelegenheid tot condoleren op donderdag 21 maart van 19.00 tot 19.45 uur in het Hervormd Kerkelijk Centrum, Van Kinsbergenstraat 2 in Elburg.

De afscheidsdienst wordt gehouden op vrijdag 22 maart om 10.00 uur in genoemd gebouw, waarna de begrafenis zal plaatshebben op de ‘Gemeentelijke Begraafplaats Oostelijke Rondweg’, Oostelijke Rondweg 80 in Elburg.

Laatste nieuws