Nieuws

Siemen Lindeboom nieuwe hoofdtrainer Elburger SC

Siemen Lindeboom is door het bestuur van de Elburger SC aangesteld als hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen 2019/2020. Lindeboom tekent een contract voor een jaar en een langere samenwerking is de intentie. Hij volgt Patrick Posthuma op, die volgend seizoen aan de slag gaat als assistent-trainer bij VVOG.

Lindeboom is momenteel actief als Hoofd Jeugdopleiding van sv Urk. De 35-jarige Urker is 14 seizoenen actief geweest in de hoofdmacht van sv Urk. De centrale verdediger was tevens vele jaren aanvoerder bij de Urkers. Eén van de hoogtepunten in zijn lange clubloopbaan bij sv Urk was de wedstrijd in de 3e ronde voor de KNVB beker (Amstelcup) thuis tegen Ajax en daarnaast de 2 behaalde kampioenschappen in de eerste klasse, waarna de club promoveerde naar de Hoofdklasse.

In het dagelijks leven is Lindeboom ondernemer in een ambachtelijke bakkerij. Samen met z’n broer en een team van medewerkers is hij verantwoordelijk voor het familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar op Urk actief is.

Het bestuur van de Elburger SC is zeer verheugd met de aanstelling van Lindeboom en ziet in hem de ideale hoofdtrainer om het beleid van de vereniging binnen de hoofdmacht ten uitvoer te brengen. De vereniging hoopt met de aanstelling van Lindeboom een goede stap richting de toekomst gezet te hebben.

Laatste nieuws