Nieuws

JO8-1 verliest van Zeewolde

Zaterdag 23 maart konden we lekker uitslapen. We vertrokken pas om 07.45 dus dat viel reuze mee! Het voordeel van zo vroeg voetballen is dat je ook geen verkeer tegen komt. We waren dus prima op tijd in Zeewolde om daar om 08.30 af te trappen. Die aftrap ging in principe ook prima, alleen waren we vergeten om ook echt wakker te worden. Bij de meeste spelers ging de wekker pas af nadat we een minuut of 5 gespeeld hadden. Helaas was dat net iets te laat want Zeewolde stond binnen no-time voor met 2-0.

Gelukkig was de koffie goed sterk in Zeewolde en werden de jongens nog eens goed aangemoedigd door de eigen fanatieke aanhang. Het clublied werd zelfs ingezet, en dat zorgde voor een korte opleving van ESC. Doelpunt voor ons die gescoord werd door Jesse. Meer kon er helaas deze zaterdag niet gejuicht worden. We verlieten het veld met een nederlaag van 7-1.

Laatste nieuws