Nieuws

JO15-2 en JO13-2 bereiken bekerfinale!

ESC JO15-2 wist na het behaalde kampioenschap voor de winterstop de goede lijn door te trekken en maakt na winst in de halve finale tegen JCLE JO15-1 nog kans op de dubbel. De verre uitwedstrijd in Lutten werd met 3-1 gewonnen en hierdoor staat de ploeg begin juni in de finale.

Ook ESC JO13-2 speelde een verre uitwedstrijd in Rijssen tegen Excelsior’31 JO13-6. Na een matige eerste helft werd er tegen een 2-0 achterstand aangekeken. In de tweede helft stroopte het team de mouwen op en toonden de Elburgers onverzettelijkheid en vechtlust. Na 70 minuten was de stand 3-3 gelijk. Het trainen op penalties betaalde zich uit en na een bloedstollende strafschoppenserie won de ploeg met 7-6. Door dit prachtige resultaat mag dit team opgaan voor een echte prijs.

De hele club is uiteraard erg trots op de behaalde finales en wenst beide teams veel succes!

Laatste nieuws