Nieuws

ESC 3 naar de halve finale van de beker

In het derde seizoen van het huidige ESC 3 verloopt alles op rolletjes. Zo staan wij in de competitie 13 verliespunten voor op concurrent VSCO 4 en afgelopen zaterdag werd ook nog eens de halve finale in de beker bereikt. Op één van de eerste warme zaterdagen van het jaar verliep de thuiswedstrijd tegen Zeewolde 4 zoals deze in de kelderklasse hoort te gaan. Kort voor aanvang van de wedstrijd moest nog een ander kleur shirt worden gevonden maar gelukkig werd net op tijd een tas met modieuze gele shirts onder het stof vandaan gehaald. Vervolgens kon de wedstrijd beginnen op een stroef en niet gesproeid kunstgras. Mooi was het niet, spannend was het wel. Tijdens de theepauze stond de brilstand nog op het scorebord maar vlak na rust sloeg ESC 3 toe. Een echte scrimmage  voor de goal van Zeewolde 4 resulteerde in een 1-0 voorsprong in het voordeel van ESC. Dit bleek tevens de eindstand. De strijd in de halve finale van de beker wordt beslist in de uitwedstrijd tegen Elspeet 3 op zaterdag 20 april om 15:00 uur. Komende zaterdag spelen wij in een thuiswedstrijd om 14:30 uur de kraker tegen VSCO 4. Indien deze wedstrijd wordt gewonnen dan kunnen wij een week later de titel pakken in de verre uitwedstrijd tegen wederom Zeewolde 4.

Laatste nieuws