Nieuws

JO8-1 verliest van Unicum

Vorige week speelden we tegen een andere club uit Lelystad, en dat beviel goed. Want deze werd winnend afgesloten. Afgelopen zaterdag dus weer tegen een ploeg uit de polder. Dit keer kwam Unicum bij ons op bezoek. Voor de maand april was het een behoorlijk koude morgen. Er lag zelfs een dun laagje ijs over het veld. Om 08.30 uur werd er afgetrapt door Unicum. Meteen vanaf de aftrap waren we niet echt bij de les. Ballen kwamen niet aan en er werd slordig gespeeld. Unicum profiteerde hier optimaal van en kwamen makkelijk op voorsprong. Onze aanvallers kregen ook een paar kansen, maar helaas stond het vizier niet op scherp. De ruststand was 0-3.

In de 2e helft werd er gelijk volop druk gezet op Unicum. Met wat meer inzet werd de tegenstander naar achteren gedrukt. Via een tergend langzaam rolletje verdween de bal in het doel: 1-3. Doordat wij meer druk naar voren hadden, kwam er voor de tegenstander ook aardig wat ruimte. Hier maakte ze ook optimaal gebruik van. Ze scoorden nog een paar keer uit goede counters. Wij wisten het net ook nog een keer te vinden. Einduitslag 2-7.

Laatste nieuws