Koop loten voor het 75-jarig Jubileumverloting Koop een lot

Nieuws

Laatste uitwedstrijd voor Elburger Sportclub

Voordat volgende week het teleurstellende en turbulent verlopen voetbalseizoen 2018-’19 voor Elburger Sportclub ten einde komt met de thuiswedstrijd tegen de waarschijnlijke kampioen, Woudenberg, gaan de blauw-witten a.s. zaterdag eerst nog op bezoek bij De Valleivogels in Scherpenzeel. Voor beide ploegen staat er hoegenaamd niets meer op het spel; voor de Elburgers was degradatie vorige maand al een feit,  terwijl De Valleivogels alleen nog hun huidige hoogst haalbare positie, de vierde plaats, zullen proberen te verdedigen.  

Het is  deze voetbaljaargang de eerste keer in de geschiedenis,  maar voorlopig ook de laatste maal,  dat de twee opponenten tegen elkaar in het strijdperk  treden. De thuiswedstrijd eindigde destijds in een 4-2 overwinning voor de thuisclub.

De wedstrijd op sportpark De Bree-West aan de Willaerlaan begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Semih Kiremit.

  

Laatste nieuws