Nieuws

ESC Sponsor/bedrijventoernooi op 29 Juni

Het voetbalseizoen is bijna voorbij, maar er worden nog diverse toernooien gespeeld. De kers op de taart van ieder voetbalseizoen is toch het altijd oergezellige en sportieve sponsortoernooi van de Elburger Sport Club, welke dit jaar al weer voor de 9e keer op de agenda staat.

Het is leuk om aan het eind van het seizoen nog even in een gemoedelijke sfeer een balletje te trappen met collega’s en/of vrienden en bekenden.

De regels zijn simpel, 6 spelers en 1 keeper, geen slidings en maximaal 2 spelers uit een selectie team (1e of 2e elftal). Er wordt gespeeld op een half voetbalveld. We beginnen om 12:30 uur en de finale is om 16:30 uur. Iedereen kan zo na afloop nog gezellig genieten en napraten in de kantine of op het terras onder het genot van een hapje en een drankje. De BBQ is aan en een DJ zorgt voor gezellige muziek. Ook bedrijven in Elburg en omgeving, die geen sponsor zijn mogen gerust een team afvaardigen. Maar heb je wel een team en geen sponsor, geen probleem, er zijn sponsoren die graag een naam aan jullie team willen hangen, maar die zelf te weinig personeel hebben om een team te vormen. Meldt je gerust aan, de organisatie regelt de rest.

Er kunnen maximaal 24 teams mee doen aan dit toernooi, dus wees er snel bij. Inschrijven kan per e-mail via esc1945@hotmail.com tot uiterlijk 21 juni. Voor vragen kunt u bellen met 06-53978673.

Ook het maatschappelijk belang staat altijd hoog in het vaandel van de Elburger SC. Dankzij sponsoren en deelnemers wordt er ieder jaar via het Rad van avontuur een mooi bedrag bij elkaar gebracht. Dit bedrag wordt verdubbeld en geschonken aan een goed doel.

Dit jaar is gekozen voor de Veluwse Wens Ambulance. Een stichting met het prachtige initiatief om voor ernstig zieke medemensen nog wensen in vervulling te laten gaan. Naast het bekende Rad van avontuur wordt er die middag ook ter plekke verse zalm gerookt en verkocht. Dit alles voor het goede doel en de opbrengst wordt altijd verdubbeld tot een maximum van € 500,-.

Wie zal dit jaar, na Café de Haven (2018), de fel begeerde Aalt Petersen Schaal in zijn bedrijf mogen ophangen? Tot nu toe is het geen enkel bedrijf gelukt om de schaal meer dan één keer te winnen. Het wordt dus weer spannend dit jaar, eens zal eentje de eerste zijn!

Laatste nieuws