Nieuws

In Memoriam: Harry Deloo

Harry,  staand te midden van zijn teamgenoten (5e van links).

Met ontzetting, verbijstering en ongeloof hebben wij zaterdagmorgen kennis genomen van het plotselinge overlijden van Harry Deloo, 60 jaar oud. Jarenlang heeft Harry in diverse seniorenteams gespeeld. Kenmerkend daarbij waren zijn wedstrijdmentaliteit, inzet en discipline. Hij verzaakte nooit en je kon altijd op hem rekenen. Daarnaast was hij een joviale kerel met de nodige voetbalhumor en een gezelligheidsmens. Samen met zijn voetbalmaatjes na afloop van de wedstrijd een biertje drinken en nakaarten over de wedstrijd hoorde bij de zaterdagmiddag.

Een paar seizoenen geleden stopte hij noodgedwongen door fysieke problemen zijn actieve carrière. Hij bleef betrokken bij de club, waar ook zijn zoon Dennis speelt, en met oud-teamspelers Gert Deelen en Fadel Jawad was hij actief bij de Voetbalschool op zaterdagmorgen. Met passie en gedrevenheid bracht hij de liefde voor de voetbalsport op de allerkleinsten over.

Wij wensen zijn dierbaren alle sterkte en kracht toe bij dit grote en onverwachte verlies. Als club verliezen we een markante persoon en een toegewijde vrijwilliger.

Laatste nieuws