Nieuws

Visscher Assurantien winnaar sponsortoernooi

Vanwege de tropische temperaturen kende de negende editie van het sponsortoernooi  van Elburger Sportclub, dat j.l. zaterdag op een snikheet burgem. Bode sportpark werd gehouden,  een enigszins aangepaste versie. Zo werd er  al eerder op de dag begonnen dan gepland, terwijl de wedstrijdjes met vier minuten waren ingekort. Desondanks kon de grote animator achter dit sportieve evenement, Evert Ruijter Jzn., na afloop met volle tevredenheid terugkijken op een zeer geslaagd en uitstekend georganiseerd toernooi, waaraan door 16 organisaties/bedrijven werd deelgenomen. In de voorgaande acht afleveringen slaagde geen enkel team erin om de fel begeerde Aalt Petersen Schaal voor de tweede achtereenvolgende maal in de wacht te slepen.  Visscher Assurantiën,  ook zegevierend in 2015, mocht zich tenslotte laten kronen tot de uiteindelijke winnaar doordat het in de finale, die uitstekend werd geleid door oud ESC-er Johan Zwep,  de beslissende strafschoppen beter wist te benutten dan café De Haven, dat vorig jaar als eerste eindigde. In de troostfinale eindigde Frix Cross Fysiotherapie voor Internetbureau Beter Bekend op de derde plaats.

Hoewel er fel, maar sportief werd gestreden om de hoogste eer was er van  blessures geen enkele sprake en behoefden de medewerkers van Frix Cross Fysiotherapie dan ook geen enkele keer in actie te komen.

De wedstrijden werden in uitstekende banen geleid door de scheidsrechters de heren  Freek Witter, Marius Boersma, Jacco van Woerden, Johan Zwep, Anton Sjerp en Beerd Hup.

Het traditionele Rad van Avontuur ontbrak ook dit keer niet een de heren Ton Gerritsen   en Jurry Roossien, mochten aan het eind van het toernooi de ruim 60 prijzen, die gratis beschikbaar waren gesteld door diverse Elburger ondernemers, bekend maken. De netto-opbrengst hiervan  was in zijn geheel bestemd voor de Stichting Veluwse Wens Ambulance. Het zeer fraaie bedrag van € 1385,-.  werd door de aanwezige  vertegenwoordiger van deze mooie organisatie, de heer Johan Hut, dan ook  zeer dankbaar in ontvangst genomen. Hierna bleven de deelnemende teams en andere aanwezigen nog enige tijd gezellig bijeen en werd al weer uitgekeken  naar  het tweede lustrumtoernooi in 2020, wanneer de voetbalverenging bovendien haar 75-jarig bestaan hoopt te vieren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws