Nieuws

Elburger SC volop in voorbereiding

De voorbereiding(en) voor het nieuwe seizoen van de Elburger SC is begonnen. Op dinsdag 2 juli is hoofdtrainer Siemen Lindeboom gestart met de eerste trainingsblok van de selectie. Onder toeziend oog van enkele supporters werd de eerste training voor het nieuwe seizoen afgewerkt.

Selectie en staf

De selectie van de Elburger SC is voor het nieuwe seizoen voor een groot deel veranderd. Hoofdtrainer Siemen Lindeboom beschikt over een selectie van 26 spelers. Hiervan zijn 23 veldspelers en 3 keepers die meetrainen in de voorbereiding. Veel spelers zijn doorgestroomd vanuit de jeugd en het tweede elftal.

In de staf zijn een aantal nieuwe mutaties. Hoofdtrainer Lindeboom wordt aankomend seizoen geassisteerd door oud eerste elftalspeler Raoul Jessurun. Henry Mulder (keeperstrainer) maakt niet langer deel uit van de staf, terwijl Frans Koornberg (keeperstrainer), Gerjan Deetman (keeperstrainer) en Mathijs Frik (conditietrainer) worden toegevoegd.

Programma

De aankomende tijd staan er een aantal (oefen)wedstrijden op het programma. Op maandag 12 augustus zal het tweede trainingsblok worden gestart. Een overzicht van de voorbereidingswedstrijden is hieronder te vinden.

Zaterdag 17 augustus (Rabobank VeluweCup)
DSV’61 – ESC

Dinsdag 20 augustus (Rabobank VeluweCup)
ESC – vv Oene

Zaterdag 24 augustu(Rabobank VeluweCup)
sv’ t Harde – ESC

Zaterdag 31 augustus
Start bekercompetitie

Zaterdag 21 september
Start competitie

Laatste nieuws