Nieuws

Grote winst voor ESC JO11-2 in wederom een derby

Gisteren stond de 3de en laatste wedstrijd op het programma voor de jongens van ESC JO11-2. Ditmaal was VSCO JO11-2 de tegenstander. Na de 2 overwinningen die de Elburgers al eerder hadden behaald, hadden ze aan een punt genoeg om door te kunnen gaan in de beker. De volgende spelers waren van de partij: Joep van Ommeren, Jesse Bruijnes, Wessel Balk, Dennie Marting, Ruben Zoet, Vince Hoekert, Stijn Westerink, Xander van Dam, Daan Broekhuizen, Ivan van Vleeren. Met andere woorden, we konden met het complete team aan de wedstrijd beginnen. Wel werden de spelers gewaarschuwd om de tegenstander zeker niet te onderschatten, want dan kun je zomaar tegen een nederlaag aanlopen. De jongens begonnen goed en waren enorm scherp. Uiteraard kunnen we een heel verhaal over de wedstrijd gaan houden, maar het werd een echte walk-over. Op papier is 1-16 genoteerd, maar volgens onze eigen informatie was het 1-18!!! Doelpuntenmakers waren: Daan Broekhuizen 5x, Ivan v Vleeren 4x, Vince Hoekert 2x, Jesse Bruijnes 2x, Wessel Balk 1x, Ruben Zoet 1x, Eigen doelpunt VSCO 1x, Danny Marting scoorde zijn eerste doelpunt van zijn voetbalcarriëre.

Dit betekent dat we met 3 overwinningen door zijn naar de volgende ronde in de beker. Dit is natuurlijk extra mooi, maar belangrijkste is het plezier wat dit team heeft in het spelletje en dat ze steeds beter en beter gaan voetballen. Er werden driehoekjes gemaakt en de bal ging lekker rond. Ook verdedigend staan we steeds meer ons mannetje en hopen dat we dit mee kunnen nemen naar de competitie. Graag tot ziens op en rond het veld namens de Leeuwen van ESC JO11-2

Laatste nieuws