Nieuws

Megadump nieuwe bordsponsor Elburger SC

Elburger Sport Club heeft een nieuwe bordsponsor mogen ontvangen. Henk Withaar ondertekenende namens Megadump Nunspeet een 3-jarig contract. Als dank van waardering een fraai boeket bloemen overhandigd door sponsorlid commissie Laurens van t`Oever.

Online tegels, sanitair en andere badkamer producten kopen doe je bij Megadump Tegels en Sanitair. In de webshop kun je goedkope tegels en voordelig sanitair kopen. Megadump Nunspeet koopt namelijk groot in bij de fabrieken. Zo zorgen ze ervoor dat je een lage prijs betaalt voor al je badkamer producten. Ze leveren bestellingen in 1 à 2 werkdagen, zodat je snel aan de slag kunt met jouw badkamer. Wilt je de producten voor je badkamer eerst bekijken? Bezoek dan de showroom van Megadump in Nunspeet voordat je een bestelling plaatst.

Bestellen kan via de webshop. Wil je alles zelf bekijken en liever ook deskundig advies?  Dan ben je welkom in de showroom in Nunspeet.

Megadump
Edisonweg 14
8071 RC Nunspeet

T: 0341 701 155
W: www.megadump.nl

Laatste nieuws