Nieuws

Lustrum bezorging presentatiegids voetbalvereniging  ESC door Inclusief Groep

Voor het 5e jaar  is de presentatiegids van de voetbalvereniging ESC bij leden, sponsoren en leden van de businessclub naar tevredenheid  bezorgt door postbodes van de Gresbo.

Als dank voor de goede samenwerking ontving Addie ten Have van de Inclusiefgroep uit handen van Lusine Grigoriyan een bos bloemen.

De Inclusief Groep is zowel werkgever als arbeidsmarkt toeleider. Als werkgever heeft Inclusief Groep ruim 1.200 mensen in dienst. Ruim 90% van het productiepersoneel heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Een deel van deze medewerkers werkt in hun eigen werkbedrijven zoals Groen, Post & Digitalisering, Schoonmaak, Catering, Verpakken & Montage,  Electromontage & Assemblage. Een ander deel is gedetacheerd bij externe werkgevers.

Als arbeidsmarkttoeleider zijn de infrastructuur en de academies het fundament van Inclusief Groep. De infrastructuur is de basis: het is er voor iedere kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bovenop het fundament zijn er bouwstenen die naar wens worden ingezet. Het is maatwerk: verschillende bouwstenen kunnen in de verschillende fases van de flow naar werk worden ingezet.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met de Inclusief Groep via de onderstaande gegevens.

Addie ten Have
Tel: 06-22563328
Email: a.tenhave@intervens.nl
W: www.inclusiefgroep.nl

Inclusief Groep
Industrieweg 47
8071 CS Nunspeet

Laatste nieuws