Nieuws

Voetbalschool viert 15-jarig jubileum

Op zaterdagochtend 28 september was het zover. De voetbalschool van de Elburger Sport Club bestond alweer 15-jaar. Voor voorzitter Gert van Norel was dit een mooi moment om Gert Deelen hiervoor in het zonnetje te zetten.

Ruim 15 jaar geleden werd de voetbalschool bij de Elburger Sport Club opgericht. Onderleiding van Dick Kroon bleek dat de Elburger Sport Club in de regio een uniek concept had neergezet. De voetbalschool telde namelijk al gauw meer dan 30 kinderen die op de woensdagmiddag kwamen voetballen. Met diverse trainingsvormen is de voetbalschool uitgegroeid tot een vast begrip binnen de Elburger Sport Club.

De voetbalschool is bedoeld voor de kleinste jeugd van de Elburger Sport Club. Kinderen van 4 tot 8 jaar krijgen de kans om zich te ontwikkelen voordat ze aansluiten bij een team. Vanaf ’s morgens 10.00 uur, krijgen de kinderen een uur lang spelenderwijs voetballes van ervaren trainer(s) en voetballers. De Elburger voetbalschool heeft in de loop der jaren leuke trainingsattributen aangeschaft. Denk hierbij een gatengoal, 2 soccer waves en diverse andere attributen om de trainingen nog meer te variëren.

Voorzitter Gert van Norel bedankte Gert Deelen voor zijn jarenlange inzet. Onder toeziend oog van ruim 20 kinderen werd Gert compleet verrast. Hoewel zijn gezondheid langzaam achteruit gaat, is de passie en inzet waarmee hij de voetbalschool leidt bewonderenswaardig. Als club om trots op te zijn!

Laatste nieuws