Nieuws

Timbersteel Hekwerk sponsort ESC JO8-1

Wij zeer verheugd te meldden dat Timbersteel Hekwerk de jonge talentjes van ESC JO8-1 heeft gesponsord. De jongens mochten een trainingspak en een tas ontvangen, en daar willen we Timbersteel Hekwerk enorm voor bedanken namens de talenten: Jasper Meijer, Bram Wessels, Janniek Koornberg, Liam Lokhorst, Stijn van Dragt, Vinn Hulleman, Sepp Overdijk en Collin Leusink. Voor Collin is deze sponsor helemaal speciaal aangezien zijn vader en moeder er werken. De kleding doet de jongens voor alsnog goed want sinds ze het dragen zijn ze nog moeilijk te verslaan.

Wat doet Timbersteel Hekwerk?
Na enkele jaren gemonteerd te hebben voor andere hekwerk bedrijven en het opdoen van de nodige praktijkervaring is Herman Dijkhuizen begin 2007 zijn eigen bedrijf gestart. In de beginfase van de eigen onderneming waren de bezigheden vooral het monteren van diverse stalen hekwerken voor andere hekwerk bedrijven. De werkwijze van Timbersteel om kwaliteit te leveren tegen een scherp montagetarief spreekt veel bedrijven/relaties aan. Door het groeien van het aantal opdrachtgevers en de steeds voller rakende planning zijn er in de loop van 2008 extra montage medewerkers aangenomen. Hiermee kon Timbersteel in de toenemende vraag van de opdrachtgevers voorzien.

In deze periode hebben wij een radiografisch bestuurbare palenrammer ontwikkeld, waardoor Timbersteel eenvoudig grotere projecten snel kan monteren. Nog steeds wordt er geregeld door andere hekwerk bedrijven gebruik gemaakt van onze palenrammer, omdat de hekwerk monteurs gelijk nadat de palen zijn gezet kunnen starten met het afmonteren. Hiermee worden de kosten van een extra monteur op een project bespaard en wordt de doorlooptijd aanzienlijk korter.

Na verloop van tijd is Timbersteel begonnen met het leveren en monteren van de benodigde stalen hekwerken aan de eindgebruiker. Gezien de ruime ervaring en productkennis op hekwerkgebied heeft Timbersteel voor elke vraag een passende oplossing.

Na een toenemende vraag van klanten of wij ook houten omheiningen konden leveren zijn wij gestart met het aanbieden hiervan. Inmiddels is Timbersteel uitgegroeid tot 1 van de specialisten in deze specifieke branche. Bij een aantal klanten en vaste relaties kwam de vraag waarom wij eigenlijk geen houten schuttingen in ons assortiment hebben? Die vraag stelden wij onszelf ook, waarop vervolgens houten schuttingen aan het uitgebreide hekwerk assortiment zijn toegevoegd. Inmiddels, een aantal jaren verder monteren wij door heel Nederland houten schuttingen. Momenteel worden er veel hout-betonschuttingen geleverd en gemonteerd Dit doen wij voor particulieren maar ook voor bedrijven.

Het standpunt om kwaliteit te leveren voor een eerlijk tarief hebben wij ondanks de stabiele groei die wij hebben meegemaakt nog steeds. Dat blijft ook onze uitgangspositie. Wij vinden het belangrijk dat het hekwerk netjes en deskundig wordt gemonteerd. Wij zijn dan ook continu bezig met het opleiden van onze eigen monteurs. Daarnaast wordt er veel geïnvesteerd in de gereedschappen en machines, omdat wij weten dat zonder goed gereedschap een monteur zijn werk niet goed kan uitvoeren.

Kijk voor meer informatie op www.timbersteel.nl

Zoals wij als ESC JO8-1 zeggen, it’s good deal with Timbersteel

Hartelijk dank!

Laatste nieuws