Nieuws

Geslaagd Jeugd Herfsttoernooi georganiseerd door de Supportersvereniging Blauw-Wit

Bekijk hier de foto’s

Afgelopen woensdag werd een Herfst jeugdtoernooi georganiseerd door de Supportersvereniging Blauw-Wit. Tijdens deze herfstvakantie hebben jeugdleden optimaal kunnen genieten van een geslaagd toernooi.

Het initiatief kwam van de gebroeders Boonen. Beide heren zijn als speler actief in JO17-1 en zijn daarnaast jeugdtrainers binnen de vereniging. Met een aanmeldingsveld van maar liefst 100 kinderen werd het toernooi afgewerkt. Diverse topteams zoals Liverpool, Chelsea en Manchester City waren op het toernooi aanwezig.

Voor de jongste jeugd vond het toernooi ‘s ochtends plaats. JO08 en JO09 vormden samen een competitie waarin PSV uiteindelijk winnaar werd. Bij JO10 was Real Madrid de grote winnaar.

Na de lunch was het de beurt aan JO011 en JO12. In de finale stonden Liverpool en Chelsea tegenover elkaar. Liverpool kwam 1-0 voor maar de scheidsrechter gaf een penalty na een handsbal. Uiteindelijk werd Chelsea de grote winnaar nadat ze met penalties wonnen.

Na afloop kregen alle spelers een mooie medaille. De Elburger SC dankt haar vrijwilligers voor hun aanwezigheid deze dag. Zonder hen was deze geslaagde dag niet mogelijk gemaakt. Daarnaast dankt de Elburger SC de supportersvereniging Blauw Wit voor hun financiering.

 

 

Laatste nieuws