Nieuws

Weber Woonwereld JO13 toernooi in 2020 niet op het programma

De organisatie van het Weber Woonwereld JO13 toernooi moet, spijtig genoeg, meedelen dat er, zoals het er nu naar uitziet, in 2020 geen 4e editie georganiseerd kan worden. Een overvolle speeldagenkalender (bekerronde) is met name de reden voor veel betaald voetbal organisaties om zich niet aan te kunnen melden voor het, inmiddels landelijk goed aangeschreven, toernooi van de Elburger SC.

De organisatie heeft geprobeerd om alle opties in beeld te brengen, maar komt niet tot een deelnemersveld wat in lijn ligt met de voorgaande edities. “We hebben alle clubs aangeschreven en gezocht naar alternatieven maar kunnen niet tot een deelnemersveld komen met hoofdzakelijk BVO clubs. Alle inspanningen die we geleverd hebben gaan ons maximaal 3 clubs opleveren vanuit de BVO’s” aldus Ferdinand Koops namens de organisatie.

Of er later in 2020 nog een datum gevonden kan worden waarop het toernooi toch nog doorgang zou kunnen vinden is op dit moment nog niet duidelijk. De komende tijd zal moeten gaan uitwijzen of het Weber Woonwereld JO13 toernooi, na 3 geslaagde edities, toch nog een vervolg kan gaan krijgen.

Foto Harry ten Hove

Laatste nieuws