Nieuws

Vrijwilligers gezocht

Bij de thuiswedstrijden van de eerste selectie van Elburger SC wordt entreegeld gevraagd. Voor deze post zoeken we met spoed nieuwe bemanning. Deze post is op zaterdagmiddag van 13.45 tot 14.45 aanwezig om de entreegelden te innen en lidmaatschapskaarten te controleren. Het streven is dat een ieder die mee wilt draaien op deze post 3 zaterdagen per jaar aan de beurt is. We vertrouwen op meerdere aanmeldingen. Heeft u interesse stuurt u dan een mail naar: penningmeester@elburgersc.nl. Ook voor verdere vragen omtrent deze vrijwilligersvacature kunt u zich wenden naar dit mailadres.

Tevens een oproep. Bent u in het bezit van een lidmaatschapskaart? Neemt u deze dan mee bij de thuiswedstrijden van ons eerste elftal. Voor de nieuwe vrijwilligers maakt dat een stuk gemakkelijker.

Laatste nieuws