Nieuws

Elburger Sportclub op bezoek bij VIOS V.

Onderbroken door een vrij (beker)weekend, wacht Elburger Sportclub de komende periode een tweetal  loodzware  uitwedstrijden.

Voordat over enkele weken de ontmoeting tegen koploper Hatto Heim in Hattem wordt gespeeld, gaat de formatie van trainer-coach Siemen Lindeboom, die overigens deze  week zijn contract verlengde bij de Elburgers, a.s. zaterdag eerst op bezoek bij VIOS V(aassen).

Hoewel de twee oude rivalen in het verleden al diverse verbeten duels met elkaar uitvochten, was het in het seizoen 2014-’15 de laatste keer dat deze confrontatie  op de competitie-kalender stond. De blauw-witten bewaren aan die jaargang overigens geen al  te prettige herinneringen. Niet alleen gingen beide wedstrijden met ruime cijfers (4-1 en 5-0) verloren, maar  degradeerden bovendien.

De eerste vijf wedstrijden verliepen voorspoedig voor de ploeg van trainer-coach Maikel Amzand, die al voor het negende seizoen aan het roer staat bij de geel-zwarten. Door de twee nederlagen die daarna volgden moest VIOS een stapje terug doen in de strijd om de (eerste) periode-titel die nu een prooi lijkt te worden voor Hatto Heim.

Elburger Sportclub is er natuurlijk op gebrand om na de teleurstellende nederlaag tegen Olympia een positief resultaat te behalen.

De wedstrijd op sportpark De Kouwenaar aan de Woestijnweg begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Elroy Hogeweide.

Laatste nieuws