Nieuws

Elburger SC verliest nipt in Vaassen: 1-0

Op een slecht bespeelbaar veld op Sportpark De Kouwenaar in Vaassen is het de Elburger SC niet gelukt om de punten mee naar huis te nemen. Na vorige week het hoofd te moeten buigen voor Olympia’28 uit Hasselt moest de Elburger SC wederom weer buigen voor een nederlaag. In Vaassen werd nipt verloren met 1-0. 

Net zoals de Elburger SC wist VIOS Vaassen de laatste twee speelrondes geen enkele punt te behalen. Toch kwam VIOS Vaassen in de 41ste minuut op een 1-0 voorsprong. Een afgemeten voorzet werd door Daan Gorelikow achter doelman Onderstal verwerkt. Helaas voor het talrijke aanwezige Elburgs publiek bleef het daar bij. De Elburger SC was onmachtig om de nodige kansen te creëren. Daarnaast moest de verdediging alle zeilen bij zetten. Hierbij toonde keeper Bjarn Onderstal en de Elburger defensie zich van waarde. Doordat het offensief van VIOS niet veel creativiteit had bleef de eindstand minimum beperkt.

De ploeg van trainer Siemen Lindeboom zal over twee weken weer in competitieverband aantreden. In de thuiswedstrijd staat koploper Hatto Heim op het programma. 

A.s. donderdag speelt de Elburger SC een oefenwedstrijd uit tegen Zwart-Wit ’63. De aanvang van deze wedstrijd is om 20.00 uur op Sportpark de Parkweg.

Laatste nieuws