Nieuws

Monsteruitslag voor ESC JO11-2

Zaterdag stond de wedstrijd in Kampen tegen Go Ahead Kampen JO11-4 op het programma. Met een fitte groep gingen we naar de wedstrijd. Ook de supporters waren wederom een grote getalen gekomen om onze sterren aan het werk te zien. De wedstrijdselectie bestond wederom uit: Joep v Ommeren, Ruben Zoet, Vince Hoekert, Ivan v Vleeren, Xander v Dam, Jesse Bruijnes, Stijn Westerink, Dennie Martink, Wessel Balk en Daan Broekhuizen. De hele week was er getraind op vooruit verdedigen en blijven kijken naar de vrije ruimtes, dus hier kwam ook de nadruk op te liggen. De jongens schoten uit de startblokken en combineerden er lustig op los. Het kon dus ook niet lang uitblijven of de ban werd gebroken, want het was Xander v Dam die de 0-1 liet aantekenen nadat hij zeer allert reageerde op een bal uit de kluts. Maar de boys gingen door, waardoor het ook al vrij snel 0-2 stond na wederom een heerlijk doelpunt van Xander van Dam. Ze hadden de smaak te pakken en de ene aanval was nog mooier dan de andere. Het werd zelfs nog 0-3 binnen 15 minuten, doordat Ruben Zoet de bal vanuit de hoekschop binnen schoot. Na die 15 minuten werden er louter positieve woorden gesproken en gezegd om vooral zo door te gaan. En dit was niet tegen dovemansoren gezegd, want ze schoten wederom uit de startblokken. Het was Daan Broekhuizen die op een schitterende manier de 0-4 binnen schoot op aangeven van Ivan v Vleeren. Het was prachtig om te zien hoe de jongens voetbalden en elkaar de bal gunden en ook hoe ze elkaar hielpen in de verdediging. Het kon dan ook niet anders of dit moest een geweldige uitslag gaan worden voor de Leeuwen van ESC. We kunnen natuurlijk een enorm lang verhaal gaan maken, maar het feit was dat de jongens inderdaad een geweldige wedstrijd gespeeld hebben en een zeer grote overwinning behaalden. Er werd namelijk mar 1-23 gewonnen deze dag. Dit was natuurlijk geweldig voor onze boys, maar voor de tegenstander is dit uiteraard minder leuk. De doelpuntenmakers waren vandaag: Ivan v Vleeren 5x, Jesse Bruijnes 4x, Daan Broekhuizen 3x, Joep v Ommeren 3x, Vince Hoekert 3x, Ruben Zoet 2x, Xander v Dam 2x en 1 eigen doelpunt van Go Ahead Kampen. Maar het mooiste van deze groep is, hoe ze elkaar dingen gunnen. Joep kon in de spits spelen, omdat Daan Broekhuizen wel in het doel wilde gaan staan. Hierdoor kon Joep ook nog 3 doelpunten maken. Maar ook andere spelers kregen vaak de bal ingespeeld, waardoor zij ook kansen kregen om te scoren. Het team blijft groeien en steeds beter spelen. Trainen erg hard en helpen en steunen elkaar in alles v.w.b. het voetballen. Blijf dat doen en hou altijd plezier in het spelletje.

Laatste nieuws