Nieuws

In memoriam: Lammert van Wezep

Gisteren bereikte ons het verdrietige nieuws van het overlijden van Lammert van Wezep (76). Bijna heel zijn leven is hij verbonden geweest met onze club, die een belangrijke plek in zijn leven betekende. De foto op de rouwkaart benadrukt dat nog eens: op het sportpark gefotografeerd met de clubsjaal om. Typerende kan bijna niet.

Allereerst was hij spelend lid en velen herinneren zich Lammert als een rots in de verdediging van vooral het 2e elftal. Een stoere robuuste, verdediger die zijn mannetje stond in het veld.

Na zijn actieve sportcarrière bleef hij betrokken bij onze club en was hij actief  bij de vele jeugdteams waarin zijn zoon Herman speelde. Daarnaast was en bleef hij vaste supporter en vooral ook vrijwilliger bij de club. Veel uren heeft hij schilderswerkzaamheden voor onze vereniging verricht en mede door die werkzaamheden is onze accommodatie het visitekaartje van de club.

Lammert was een doener, geen praatjesmaker die graag op de voorgrond stond. Iemand waar je van op aan kon en die in stilte, vaak op de achtergrond, zijn werk deed. Als club zijn wij hem heel veel dank verschuldigd voor het vele werk dat hij heeft verzet.

We misten zijn vertrouwde aanwezigheid bij  de thuiswedstrijden van het 1e elftal al een tijdje. Zijn vaste plekje in de Businessclub bleef dit seizoen al leeg en we wisten dat deze ook leeg zou blijven. Zijn dood kwam daarom niet onverwacht maar zorgt wel voor een blijvende leegte in onze club. We verliezen in hem een markante persoonlijkheid.

Wij wensen zijn familie, vrienden en andere dierbaren sterkte met dit verlies.

Rouwkaart Lammert van Wezep

Laatste nieuws