Nieuws

Gert Deelen en Fadel Jawad nemen afscheid van de voetbalschool

Zaterdagochtend 11:00 uur, de voetbalschool loopt ten einde. Meer dan honderd aanwezigen hebben zich vertegenwoordig om Gert Deelen en Fadal Jawad te verrassen. Een moeilijke periode is aangebroken waarin Gert een stapje achteruit moet doen vanwege zijn gezondheid. Zijn vriend Fadel is ook voor de laatste keer aanwezig om afscheid te nemen van de kinderen. Fadel heeft Gert ondersteund in de periode dat de gezondheid van Gert achteruit ging. Zijn toezegging was dan ook te stoppen met de voetbalschool als Gert zou stoppen.

Na de toesprak van voorzitter Jaap van der Beek werden beide heren in het zonnetje gezet. Allebei ontvingen ze een blos bloemen voor hun jarenlange inzet. Aan Gert werd een mooie fotocollage overhandigd voor alle herinneringen die hij heeft aan de voetbalschool. Niet alleen als coördinator van de voetbalschool maar ook als voetballer is Gert is al lang verbonden aan onze vereniging. Een rasechte ESC’er zoals Gert dat zelf ook in zijn eigen toesprak benadrukte!

Na afloop gaven de aanwezigen Gert en Fadel persoonlijk nog een hand. We kennen Gert en Fadel als warme persoonlijkheden binnen de vereniging. Als vereniging zijn we daarom ook enorm trots hoe Gert en Fadel zich vol passie hebben ingezet. Bewonderenswaardig, zelfs als de gezondheid het ook even niet meer toe liet. We danken Gert en Fadel voor hun jarenlange inzet en we wensen Gert veel kracht toe in de komende periode.

Foto’s zijn gemaakt door Harry ten Hove

Laatste nieuws