Nieuws

Komt Elburger Sportclub in de dubbele cijfers?

Al  vanaf  de laatste gewonnen wedstrijd (2-1 uit tegen HTC op 26 okt. j.l.) staat Elburger Sportclub op een puntentotaal van negen. A.s. zaterdag kunnen de blauw-witten in de dubbele cijfers komen wanneer men er in slaagt om een gelijkspel of nog beter een overwinning te behalen in de uitwedstrijd tegen Hulshorst. Dat zal echter geen gemakkelijke opgave worden want deze ploeg bezet met zes punten de laatste plaats en is dus (ook) erg gebaat bij een positief resultaat. Een regelrechte zes-punten-wedstrijd dus !

Na vier nederlagen is de formatie van oefenmeester Siemen Lindeboom hard toe aan een overwinning en zal zich zodoende wat meer lucht verschaffen.

Eerdere confrontaties tussen de twee opponenten zijn op de vingers van één hand te tellen; de laatste keer was in het seizoen 2015-’16. De Elburgers wonnen toen beide ontmoetingen: 0-1 en 3-1.

Afgelopen zaterdag eindigde het thuisduel van Hulshorst tegen  Elspeet in een gelijkspel (2-2); de derde remise op rij. In de seizoensouverture tegen BAS werd tot nu toe  de enige overwinning (3-2) behaald.

De wedstrijd op sportpark De Eendracht aan de Brandsweg begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Erik Maat.

Laatste nieuws