Nieuws

Elburger Sportclub op bezoek bij Hattem

In de laatste zeven wedstrijden  kreeg Elburger Sportclub  8 tegentreffers te incasseren.  Dat zijn er behoorlijk minder dan in hetzelfde aantal ontmoetingen van de eerste competitiehelft  toen dit bijna drie keer zoveel was, n.l. 21.  Dit toont aan dat de blauw-witten de zaken in verdedigend opzicht  beter op orde hebben.  Ook  aanvallend weet de ploeg de tegenstander meer in verlegenheid te brengen. Oefenmeester  Siemen Lindenboom was na afloop  van de recente wedstrijd tegen het sterke  Zwolsche Boys dan ook terecht zeer content met de 2-2 uitslag.

A.s. zaterdag  wacht de Elburgers opnieuw een zware beproeving in de uitwedstrijd tegen v.v. Hattem in de gelijknamige plaats. De formatie uit het stadje aan de boorden van de IJssel heeft wat recht te zetten na de laatst geleden 2-1 nederlaag tegen Oene. Aan de andere kant geldt dat ook voor Elburger Sportclub dat op revanche belust zal zijn na de eerder dit seizoen met 5-1 verloren wedstrijd in Elburg.  

Doordat Hattem uit de laatste  vier wedstrijden slechts één puntje behaalde (0-0 tegen VIOS V.)  en Elburger Sportclub uit datzelfde aantal ontmoetingen vier punten verzamelde zijn de blauw-witten de ploeg van Hans Roeland tot op twee punten genaderd. We kunnen hier dus spreken van een regelrechte drie-punten-wedstrijd. In ieder geval zou een puntendeling al een goed resultaat betekenen voor de zebra’s; de achterstand op de opponent loopt dan niet verder op. De wedstrijd op sportpark Het Achterveen aan de Konijnenbergerweg begint om 14.30 uur en staat onder leiding van  scheidsrechter Dik Hendriksen.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws