Nieuws

MoonBloom De Bloembinders nieuwe sponsor Elburger SC

Onlangs hebben eigenaren Arie en zijn dochter Simone Verheul van MoonBloom De Bloembinders uit Elburg, een driejarig sponsorcontract getekend met ESC. De Bloembinders is een mooie winkel in de binnenstad van Elburg. Gevestigd in het prachtige pand aan de Jufferenstraat hebben Arie en Simone een assortiment van snijbloemen, planten en accessoires samengesteld. Bij MoonBloom De Bloembinders kunnen klanten een bloemenabonnement afsluiten. Een abonnement waarbij wekelijks of tweewekelijks een mooi, vers boeket thuis of op het werk wordt bezorgd. Arie en zijn dochter zijn ook eigenaar van De Bloemenhof. De winkel die al ruim 35 jaar gevestigd is in Winkelcentrum De Vrijheid aan de Klokbekerweg in Elburg. “Wij zijn blij met de overeenkomst die wij met De Bloembinders hebben afgesloten”, aldus ESC.

MoonBloom De Bloembinders
Vischpoortstraat 19
8081 EP Elburg

T: +31 (0)6 835 140 17

 

Laatste nieuws