Nieuws

1ste Nederlaag JO11-2 in 2020

Afgelopen zaterdag de 2de wedstrijd voor de boys in de hogere klasse. Ditmaal was het WZC JO11-2 wat de tegenstander was. Helaas was Vince Hoekert er niet bij vanwege een blessure. Ook Ivan van Vleeren was niet helemaal fit, maar wilde wel graag voetballen. We begonnen dus met de volgende spelers aan de wedstrijd: Joep v Ommeren, Jesse Bruijnes, Wessel Balk, Ruben Zoet, Xander v Dam, Stijn Westerink, Dannie Martink, Daan Broekhuizen en Ivan v Vleeren.

We begonnen niet goed aan de wedstrijd. Het was net of de jongens nog niet wakker waren, want we kwamen overal te laat en WZC was gewoon sterker, beter en slimmer. Dit was echt niet nodig, want als iedereen gewoon zijn niveau had kunnen halen, dan waren de 3 punten zeker mogelijk geweest. Helaas was dit vandaag niet het geval. De jongens wilden echt wel beter voetballen en hun best doen, maar dit lukte vandaag gewoonweg niet. Ik kan een heel verhaal houden, maar er viel vandaag helaas niet zo heel veel te vertellen. Het hoogtepunt van de wedstrijd was absoluut het doelpunt van Dennie Martink, die de 1-1 gelijke stand op een schitterende manier liet aantekenen op aangeven van Ruben Zoet. We wisten dat het lastiger zou gaan worden in de hogere klasse. We kregen wat tegenslagen te verwerken afgelopen zaterdag, mede door kleine pijntjes bij onze spelers, maar ook waren er genoeg leermomenten voor onze jongens. We zijn en blijven enorm trots op de jongens en ze gaan zeker weer goed meedoen in de competitie en stappen maken op voetballen en mentaal vlak. We hebben nu 2 weken vrij en kunnen dus nu wat rust pakken, alvorens weer vol gas vooruit gaan en de punten weer gaan pakken.

Laatste nieuws