Nieuws

Sponsoravond met Benno Schildkamp op 20 maart a.s.

Als Elburger Sportclub vieren we dit jaar ons 75-jarig jubileum. Deze mijlpaal hadden we niet kunnen bereiken zonder de steun van u aan onze vereniging. Als blijk van onze waardering nodigen we onze sponsoren uit voor een interessante avond op vrijdag 20 maart a.s. vanaf 19:30 uur in onze kantine met gastspreker Benno Schildkamp.

Benno Schildkamp is schrijver van het boek “Voetballend Ondernemen” en ‘assistent-coach’ voor diverse ondernemers. Hij zal u meenemen in de visie over het waarderen en het motiveren van collega’s en organisaties.

Benno heeft in verschillende branches en bedrijven directie- en managementfuncties bekleed. Zijn ervaring heeft hij gebundeld in een nieuwe, zelf ontwikkelde, managementfilosofie, over teambuilding en simpel communiceren: het SaS-model, een Stadion Als Spiegel.

Hij schreef hier het boek ‘Voetballend ondernemen’ over en is al 8 jaar een veelgevraagd spreker voor congressen, businessclubs, sponsoravonden, organisaties en bedrijven.

Met deze denkwijze en toepassing is de award ‘Het slimste bedrijf van Nederland 2012′ gewonnen, in 2014 de nationale 1e prijs ‘Goede Praktijken Competitie’ van het ministerie van Sociale Zaken/TNO, en in 2015 genomineerd voor de Europese verkiezingen, ‘The European Best Practice Award’ in Letland.

Deze Tukker on tour vind het zelf allemaal niet zo bijzonder, maar eigenlijk heel normaal, je collega’s serieus nemen, zoals t hoort: op een sportieve manier maar dan wel met een flinke dosis no-nonsense humor!

Na deze afsluiting is er nog voldoende gelegenheid om te netwerken met elkaar. Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar sponsoring@elburgersc.nl en vermeld daarbij uw bedrijfsnaam en met hoeveel personen u komt (max. 2 personen per sponsor).

Laatste nieuws