Nieuws

Elburger Sportclub op bezoek bij concurrent Oene

Nadat spelers en supporters hiervan twee weekenden verstoken bleven wordt  a.s. zaterdag de competitie hervat. Na de fraaie 2-1 zege op Swift ’64, bijna drie weken terug, hebben de blauw-witten zich weliswaar wat meer lucht verschaft,  maar er is nog een lange weg te gaan.

Neem de komende wedstrijd; dan bindt de formatie van oefenmeester Siemen Lindeboom de strijd aan tegen en in Oene. Een naaste concurrent die met  één puntje minder net onder de Elburgers bivakkeert; een regelrechte  zes-punten-wedstrijd dus !

Afgelopen zaterdag kwam de ploeg in actie tijdens de inhaalwedstrijd tegen DSV ’61 die in een 1-1 gelijkspel eindigde.

De resultaten in dit kalenderjaar  van de rood-witten zijn zeker niet slecht te noemen. M.u.v. de nederlaag tegen VIOS V. kwam men tegen  koploper Hatto Heim (2-2), Hattem (2-1 winst) en Hulshorst (3-0 zege)  uitstekend voor de dag.

Elburger  Sportclub toont na een zwakke eerste seizoenshelft duidelijk tekenen van herstel en de vijf opeenvolgende gelijke spelen en de  genoemde overwinning onderstrepen dit.

Eerder dit seizoen eindigde de wedstrijd in Elburg in een 2-0 overwinning voor de blauw-witten en tijdens de laatste dubbele confrontatie in het voetbaljaar 2017-2018 werden de punten eerlijk verdeeld. Oene was toen thuis met 3-0 te sterk, terwijl in de return de Elburgers met een 2-1 zege aan het langste eind trokken.

De wedstrijd op sportpark De Hoge Kamp aan de  Deventerweg begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter  Rudolf Wolterink

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws