Nieuws

Voetbalschool ESC afgelopen zaterdag van start

Zaterdagmorgen is de voetbalschool van ESC weer van start gegaan, maar liefst 36 toekomstige voetballertjes van 4, 5. en 6 jaar waren hierbij aanwezig. Gert Deelen heeft dit jaren met veel plezier gedaan, maar moest eind vorig jaar stoppen vanwege een ernstige ziekte, overigens, nog heel veel sterkte toegewenst.

Gelukkig zijn Peter Vierhuis en Harry Binnekamp bereidt gevonden om dit over te nemen, super!

Vanaf 10.00 uur, krijgt men een uur lang spelenderwijs voetballes, spelers van de selectie van de Elburger sportclub zijn erbij aanwezig, die helpen met het geven van trainingen. Tussendoor is er een pauze waar de kinderen gratis limonade krijgen, ook deelname aan de voetbalschool is gratis.

Als er nog jongens of meisjes van genoemde leeftijden zijn, die het leuk vinden om een keertje mee te doen, of zich op willen geven, zijn zij van harte welkom. Op deze manier kunnen zij kennis maken met het voetbal, kunnen zij lekker met elkaar bewegen en is men tot niets verplicht. Bij het aanmelden krijgt men gratis een voetbaltenue in bruikleen. Men moet minstens 4 jaar en 9 maanden oud zijn om je aan te kunnen melden.

Ben je 7 jaar of ouder dan zijn er natuurlijk ook mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken met het voetbalspelletje bij ESC. Een aantal keren meetrainen of kijken bij de circuittraining past dan beter bij jouw leeftijd. Neem hierover even contact op met Heidi Nagelhout (06-19172560), coördinator Voetbalschool-JO8-JO9 ESC.

Voor meer informatie, zie de pagina van de voetbalschool op www.elburgersc.nl/voetbalschool/

De foto’s zijn van De Loermeeuw

Laatste nieuws