Nieuws

Foto’s jubileumboek

Het jubileumboek Elburger SC 75 jaar begint al aardig vorm te krijgen. Dik anderhalf jaar geleden zijn we met een aantal vrijwilligers begonnen. Inmiddels zijn diverse mensen uit de historie van de Elburger SC geïnterviewd. De historie van is in tijdsperioden beschreven. Begin juli beginnen we met de invulling en opmaak van het boek. We hebben al diverse foto’s mogen ontvangen. Maar er kan altijd meer bij. Dus heb je nog leuke selectiefoto’s, actiefoto’s of iets anders met betrekking tot de Elburger SC. Laat deze kans dus niet schieten op een plekje in het jubileumboek. Insturen kan nog tot 1 juli 2020. Foto’s liefst ingescand op 600 dpi en in JPEG bestand. Er is een fotoscanner aanwezig waar gewone foto’s mee ingescand kunnen worden. Mailen kan naar email htenhove@chello.nl, alvast bedankt namens Harry ten Hove.

Laatste nieuws