Nieuws

’t Harde – De Rabobank Veluwecup wordt met één jaar opgeschoven

In het jaar 2020 zal er geen Rabobank Veluwecup worden georganiseerd. Nadat op woensdag 24 juni 2020 door premier Rutte de nieuwe maatregelen inzake corona zijn aangekondigd heeft de commissie van de Rabobank Veluwecup bij elkaar gezeten op sportpark Schenk. Tijdens deze vergadering is besloten om dit jaar geen toernooi te organiseren omdat er, ondanks de versoepelende maatregelen, onder deze omstandigheden geen volwaardig toernooi kan worden georganiseerd waarbij de gezondheid van spelers, staf, bezoekers en organisatoren gewaarborgd kan blijven.

Ondanks dat het toernooi niet in de originele vorm wordt georganiseerd, zijn er wel oefenwedstrijden gepland. Hieronder ziet u het programma dat is opgesteld. Deze wedstrijden worden gespeeld op het terrein van de eerstgenoemde ploeg.

Programma:

15-aug

14:30 uur

ESC

Dsv’61

Wim Weuring

15-aug

14:30 uur

t’Harde

BAS

Jos Huis in’t Veld

18-aug

19:15 uur

Dsv’61

Bas

Jarno Schoonhoven

18-aug

19:15 uur

SEH

ESC

Eddy de Gier

22-aug

14:30 uur

BAS

SEH

Martin van de Brug

22-aug

14:30 uur

Owios

Dsv’61

Mark van de Brug

25-aug

19:15 uur

t’Harde

Owios

Jeroen Frei

De komende editie van de Rabobank Veluwecup zal gespeeld worden op sportpark Schenk. Wij hopen als commissie dat wij u volgend jaar mogen begroeten op ´t Harde en dat u kunt genieten van dit voorbereidingstoernooi.

Commissie Rabobank Veluwecup

Laatste nieuws