Nieuws

Huldiging kampioenen 2019 Elburger SC door de gemeente Elburg

Zaterdagmorgen 4 juli werden op het Burgemeester Bode sportpark de kampioenen van de Elburger SC van 2019 gehuldigd door de gemeente Elburg. Normaal gesproken worden alle kampioenen van de gemeente Elburg in een keer gehuldigd. Dit zou plaatsvinden op 13 maart, maar helaas gooide het coronavirus hiervoor roet in het eten. Namens de gemeente Elburg was Bertus Wijnne aanwezig om de kampioen toe te spreken. Iedereen die kampioen was geworden kreeg een dik verdiende medaille van de gemeente Elburg. Bij de Elburger SC werden als voorjaarskampioen 2019 de teams JO11-4, JO12-1, JO13-1 en JO15-1 gehuldigd. De teams JO13-1 en JO17-1 werden als najaarskampioen 2019 gehuldigd. Spelers die twee keer kampioen waren geworden, kregen dus ook twee medailles. Door de regen vond de huldiging plaats op de tribune.

Laatste nieuws