Nieuws

PLUS Supermarkt treedt toe in de Hoofdsponsorgroep

Vol trots mogen wij melden dat PLUS Supermarkt De Vrijheid is toegetreden tot de Hoofdsponsorgroep van ESC. De supermarkt uit Elburg heeft zich voor minimaal 3 jaar aan ESC verbonden als hoofdsponsor.

Trouwe sponsor
PLUS De Vrijheid is al jarenlang een trouwe sponsor van ESC. In de afgelopen jaren zijn er diverse acties geweest in samenwerking met deze supermarkt. Denk aan de Sponsoractie, CLUBFUND-actie en de voetbalplaatjesactie waar wij naast de kantine een heuse ‘Wall of Fame’ hebben. Daarnaast bezorgen wij rond de kerst altijd kerstpakketten bij mensen die zich inzetten voor de club. Uiteraard met de producten van de PLUS. Vanwege deze goede samenwerking zijn wij erg trots dat wij PLUS Supermarkt De Vrijheid mogen verwelkomen bij de Hoofdsponsorgroep.

PLUS De Vrijheid
Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren zij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Samen met de zelfstandige ondernemers werkt PLUS aan langetermijn doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en gezondheid. De consument staat hierbij centraal. Dit jaar werd PLUS voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland.

Gerrit Knikker, eigenaar en franchisenemer, is een ras ondernemer die zijn sporen in de supermarktbranche verdiend heeft. Vanaf 2003 exploiteert Knikker de PLUS supermarkt in winkelcentrum De Vrijheid in Elburg. De vestiging kwam voort uit de vestiging van Super de Boer die Knikker destijds heeft overgenomen.


PLUS de Vrijheid Elburg

Klokbekerweg 164
8081 JJ Elburg

W: www.plus.nl/supermarkten/elburg_plus-de-vrijheid_660
T: 0525-681886
Routebeschrijving

Laatste nieuws