Nieuws

Trainer Raoul Jessurun

De tweede trainer in de serie die zich gaat voorstellen is Raoul Jessurun.

Hoi, mijn naam is Raoul Jessurun, 30 jaar en ik ben sportdocent op een voortgezet onderwijs school in Epe. Samen met mijn vrouw (Marloes) verwachten we in september ons eerste kind! Een jongen, dus wellicht het nieuw talent voor de Elburger SC.

Aankomend seizoen train ik de JO17-1 en ben ik assistent bij het 1e elftal. Nadat ik afgelopen jaar mijn diploma UEFA-B heb gehaald, wil ik het geleerde toepassen in de praktijk. De visie van de club, met de gekoppelde spelprincipes, gaan mij daar zeker bij helpen. Ik wil graag trainen op specifieke principes en daar ook op coachen tijdens wedstrijden, zodat de spelers het gaan herkennen. Met een goede en leuke groep gaan we Hoofdklasse voetballen, dus ik heb er super veel zin in. Bij het 1e elftal wil ik zoveel mogelijk leren van de hoofdtrainer Siemen Lindeboom, zodat ik in de toekomst zelf hoofdtrainer kan worden en wellicht bij de Elburger SC.

Op TV kijk ik graag naar het voetbal van Liverpool. Jurgen Klopp speelt graag counterpressing met veel energie en lef. Prachtig om te zien hoe ze met veel spelers dicht bij de bal blijven jagen, totdat ze de bal hebben veroverd. Dit is zeker iets wat je terug gaat zien wanneer je bij ons een wedstrijd komt kijken.

Laatste nieuws