Nieuws

Informatie voor a.s. zaterdag tijdens ESC – DSV’61

Na een lange periode zonder voetbal wordt er a.s. zaterdag eindelijk weer gevoetbald op het Burgemeester Bodesportpark. Om 14:30 uur staat de oefenwedstrijd en tevens derby tegen DSV’61 op het programma.

Langs de lijn en op de tribune gelden de landelijke RIVM-maatregelen zoals het naleven van de 1,5 meter afstand. In de kantine en in het sponsorhome gelden de regels van de Koninklijke Horeca Nederland d.w.z. dat de consumpties zittend in de kantine en in het sponsorhome moeten worden genuttigd en niet mee naar buiten mogen worden genomen. Bovendien geldt voor deze ruimtes sinds deze week dat de contactgegevens moeten worden geregistreerd op het daarvoor bestemde formulier.

Het bestuur doet een klemmend beroep op ieders verantwoordelijkheid m.b.t. de naleving van de geldende regels zodat we ook de komende weken onze thuiswedstrijden met publiek kunnen blijven spelen.

Laatste nieuws