Nieuws

Tankstation Shell van der Vegte verlengt 3-jarig contract

Het sponsorcontract tussen Shell van der Vegte en de Elburger Sportclub is met 3 jaar verlengd. De contracten zijn ondertekend door Jan van der Vegte, eigenaar van deze Shell en Jan Hulleman namens de sponsorcommissie van de Elburger Sportclub. Wij zijn erg dankbaar dat dit contract is verlengd. Gaan de spelers van ESC komend seizoen meer gas geven dankzij de Shell? We gaan het meemaken!

Wie is Shell Station J. van der Vegte ?

Aan de Eperweg in het ‘t Harde is Shell Station J. van der Vegte een begrip in de omgeving als het gaat om kwaliteit en uitstekende service op het gebied van tanken en autowassen. Daarnaast zijn ze het goedkoopste bemande tankstation van de regio! Mocht u een uitwedstrijd hebben en door ‘t Harde rijden, vergeet dan niet om hier even te tanken.

Meer weten? U kunt ze vinden op Facebook: www.facebook.com/shelljvdvegte

SHELL Station J. van der Vegte
Eperweg 10A
8084 HG Het Harde

T: 0525 653 410
W: www.shell.com

Laatste nieuws