Nieuws

Aftrapdag ESC jeugd JO-08 t/m JO-12

Vandaag, 29 augustus, is bij E.S.C. het voetbalseizoen goed begonnen met een fantastische startdag voor de jeugd! Iedereen was blij dat het Burgemeester Bodesportpark weer open was voor de voetbalsport! Er was hard gewerkt om het sportpark Corona proof in te richten; ontsmettingsmiddel, looproutes, aan alles was gedacht om weer veilig te kunnen starten.

Om 9.00 uur werden meer dan 120 jeugdspelers onder de 12 van harte welkom geheten met een uitgebreid ontbijt. Spelers, leiders en trainers waren blij elkaar weer te zien. Na het ontbijt was er een uitgebreide Team-selfie-speurtocht over het hele park; goed voor de teamspirit!

Op de vraag van de voorzitter of iedereen er weer zin in had, werd luid gejuicht. De voorzitter memoreerde dat ook het bestuur erg blij was dat er weer activiteit was bij E.S.C. en dat de vele vrijwilligers dit weer mogelijk hadden gemaakt. Een betere start, met de zon erbij was bijna niet denkbaar.

Tenslotte stond Siemen Lindeboom klaar met zijn selectie om voor alle spelertjes een clinic te verzorgen; hier werd gezweet, hard gewerkt en veel geleerd. Kortom een super start voor het komend seizoen! Of, om met de voorzitter te spreken: iedereen een gezond en sportief voetbaljaar gewenst!

Laatste nieuws