Nieuws

Bouwmarkt de Meule nieuwe bordsponsor ESC

ESC is een nieuwe bordsponsor rijker! Bouwmarkt de Meule uit Oosterwolde is nieuwe bordsponsor bij onze voetbalclub. ESC is blij om deze organisatie als nieuwe bordsponsor te verwelkomen op Burgemeester Bode Sportpark.

Met de slogan De Meule hef Veule is Bouwmarkt de Meule een bekende bouwmarkt in de wijde omgeving van Oosterwolde. De handige klusser, maar ook de professionele bouwvakker kan hier terecht voor al zijn spullen; van elektrische apparaten tot hang- en sluitwerk en van handgereedschap tot aan kasten en deuren; de Meule heeft het allemaal. Heeft u een klus; de Meule heeft het dus!

We heten de Meule van harte welkom als bordsponsor bij ESC!

Bouwmarkt de Meule
Oostendorperstraatweg 92
8097 PN Oosterwolde
www.bouwmarktdemeule.nl

T: 0525 – 62 10 70
E: demeuleoosterwolde@hotmail.com

Laatste nieuws