Nieuws

Rijschool Hendriks is nieuwe sponsor Elburger SC

Wij zijn trots om te melden dat er een nieuwe sponsor gevonden is in Rijschool Hendriks.
Afgelopen week is een driejarig sponsorcontract ondertekend tussen Alex Hendriks van Rijschool Hendriks en Jan Hulleman namens de Elburger Sportclub.

Rijschool Hendriks is sinds 1966 de meest complete rijschool in de regio rond Oldebroek, Elburg, ‘t Harde en Wezep. Door de jaren heen zijn zij bekend geworden om onze serieuze en prettige manier van lesgeven. Zij bieden met hun ervaring een rijopleiding op maat. Bij Rijschool Hendriks kun je terecht voor allerlei soorten opleidingen. Van bromfiets tot oplegger, van gratis theorieles tot nascholingen voor de vrachtwagen en bus. Ook bieden zij begeleidingsritten aan voor mensen die angstig zijn geworden in het verkeer of die op doktersadvies hun vaardigheden willen herzien. 

 

Rijschool Hendriks
Zuiderzeestraatweg 164A
8096 CE Oldebroek

W: www.rijschoolhendriks.nl
T. 0525-633975
E. info@rijschoolhendriks.nl

Laatste nieuws