Nieuws

VDH Civiel Projectmanagement verbindt zich aan ESC

De Elburger Sportclub heeft een nieuwe bronssponsor mogen ontvangen. Gertjan van der Heide ondertekenende namens VDH Civiel Projectmanagement een 3-jarig contract. Het contract werd onlangs getekend op het sportpark. Vanuit het bestuur was Ronald Kuiper aanwezig en overhandigde Gertjan een mooie bos bloemen.

VDH Civiel projectmanagement is een jong bedrijf, gestart door Gertjan van der Heide op 10 maart 2017. VDH Civiel projectmanagement richt zich op projecten in de Civiele techniek en kan projectmatige ondersteuning bieden voor zowel opdrachtnemers als opdrachtgevers. Door jarenlange ervaring op het gebied van projecten in de civiele branche geven zij ondersteuning in de uitvoering, de werkvoorbereiding, projectleiding en omgevingsmanagement. Ook in de tenderfase kan ondersteuning geboden worden. Daarnaast kan VDH ook ingezet worden in de rol van toezichthouder of directievoerder.

VDH Civiel Projectmanagement
Hellenbeekstraat 84
8081HZ Elburg

W: www.vdhcivielprojectmanagement.nl
E: info@vdhcivielprojectmanagement.nl
T:
06 158 326 86

Laatste nieuws