Nieuws

Start Grote Clubactie

Deze week is de start van de Grote Clubactie voor onze vereniging. Een groepje vrijwilligers gaat meer dan 500 enveloppen gereed maken met daarin 5 loten. Via de leiders van de teams zullen die onder de leden worden uitgezet.

Voor de financiële positie van de vereniging is deze actie van groot belang. We kunnen op een relatief eenvoudige wijze een flink bedrag binnenhalen. Dat is goed voor de vereniging , en dus ook voor jou. Ga samen met ons de uitdaging aan om van deze actie een groot succes te maken. Als we met z’n allen de schouders eronder zetten is het succes groot en de inspanning per persoon klein. Een mooie gelegenheid om als club te laten zien waar we voor staan, wat we kunnen én willen. Doe dus allemaal mee!!

Wil je meer loten verkopen dan kan dan ook. Voor eventuele vragen kun je mailen naar penningmeester@elburgersc.nl

Laatste nieuws