Nieuws

Trainer David Strijker

Wederom een trainer in de serie die zich voorstelt, deze keer David Strijker.

 

Hallo, mijn naam is David Strijker. Ik ben 23 jaar en ik woon in Elburg. Ik kom uit een gezin van 12 kinderen. Zelf ben ik de enige die momenteel wat met voetbal doet. Ik heb vanaf mijn jeugd al een liefde voor voetbal en ben op mijn 13e begonnen met zaalvoetbal. Dit heb ik tot mijn 19e gedaan. Ik heb een tijdje bij het eerste van SV Zalk gespeeld, maar daar moest ik wegens omstandigheden stoppen.

Ik ben een gedreven persoon als het om sporten gaat en hou enorm van een uitdaging. Ik doe daarom zelf ook de opleiding sport en bewegen en hoop in de toekomst bewegingsagoog of iets in de psychomotorische therapie te gaan doen.

Ik vind het belangrijk dat de spelers in mijn team zichzelf kunnen en willen zijn en dat ze met plezier het spel beleven. Ik verwacht dat ze respectvol met elkaar omgaan en dat iedereen een kans heeft om zijn mening in te brengen.

Mijn lievelingsclub is FC Barcelona, meer om het spel dat ze een aantal jaar terug speelden. Ik hoop dit snel weer terug te zien en hopelijk kan Ronald Koeman daar wat aan doen.

Ik vind het naast het voetbal leuk om met familie en vrienden af te spreken. Ook ben ik een enorme muziekfanaat en speel ik de piano.

Ik hoop met de JO O15-2 in de derde klasse minimaal middenmoot te staan en als het aan mij ligt hogerop te komen.

Een sportieve groet,

 

David Strijker

Laatste nieuws