Nieuws

ESC VR1 laat winst uit handen glippen in eerste competitiewedstrijd

Afgelopen zaterdag was de eerste competitiewedstrijd van ESC VR1, een wedstrijd met veel doelpunten maar helaas geen winst. ESC VR1 begon sterk aan de thuiswedstrijd tegen ASV Dronten VR2. Al heel snel werd een 2-0 voorsprong verkregen. Maar daarna werd het spel slordig en chaotisch. Hiervan profiteerden de dames in de groene shirtjes van ASV Dronten VR2, waardoor het ook weer snel 2-2 stond. ASV Dronten komt zelfs op een 2-3 voorsprong, maar Noraly Kragt maakt snel daarna de gelijkmaker. Met een 3-3 stand gaan beide teams de rust in.
Na rust krijgen de dames van ESC VR1 genoeg kansen, maar dit levert helaas geen doelputen op. Aan de andere kant worden de kansen wel benut, de 3-4 en 3-5 vallen aan de zijde van Dronten. De dames van ESC VR1 geven niet op en spelen veel op de helft van de tegenstander. Met een hard schot schiet Sanne Meppelink de bal tegen de touwen, 4-5 zou het dan toch nog kunnen. ASV Dronten laat dan niet gebeuren en maakt vrij snel daarna de 4-6 en 4-7. Er wordt daarna nog wel aangezet, maar in het laatste kwartier vallen er geen doelpunten meer voor beide teams. Helaas ging de eerste competitiewedstrijd voor ESC VR1 verloren, maar het leverde wel een aantal goede leermomenten op voor het team.
Aankomende zaterdag spelen ze de tweede competitiewedstrijd om 13.45 uur uit tegen WVF VR1 in Westenholte.