Nieuws

De boys van 12-2 blijven gaan

De boys van 12-2 blijven gaan.

Zaterdag gingen de boys van 12-2 naar Go ahead Kampen .

Joep Daan Jesse Stijn Dennie Ruben Vince Micha Jorn en invaller Tygo, zijn van de partij.

Wat in het eerste kwart wat aftastend en afwachtend begon, gang het gas in het tweede kwart er op.De neuzen stonden de zelfde kant op en de bal ging mooi rond. Door het samen spel was het Vince die op aangeven van Jorn de 0-1 maakte. Een mooi spel om te zien , achterIn werd er goed gecondoleerd en samen gespeeld. Daar door kon het middenveld ook lekker de bal laten rollen. En hoppa daar is Jorn door prima spel van achteruit en boem de 0-2 weer van Vince.

In de rust ging Daan na prima werk in de voorhoede tussen de palen.

3e kwart jessy wordt naar beneden gehaald en een vrije trap, 20 m schuin voor. Joep pak zijn kans , hij kijkt….schiet , prachtig 0-3 . Dan krijgen Micha en Tygo vleugels en beginnen via Ruben Stijn maar Dennie die ziet zijn kans en gaat naar Micha en die door naar Tygo 0-4

Ook Daan doet wat hij kan en pakt veel ballen en nog steeds samen met Joep de 0 in deze pot.

Het laatste kwart , boys dit is wat esc wil de bal rolt lekker rond en jullie spelen met plezier en passie, iedereen speelt op allerlei posities, mooi om te zien. Daardoor komen er heel veel kansen en wordt het knallen op doel , iedereen doet zijn best! Net naast over of verkeerd geraakt, maakt niet uit iedereen doet mee!! Dan gaat Jesse aan de wandel , ziet Jorn gaan en Jorn ziet Vince, de 0-5. Go ahead blijft ook aandringen en de verdediging doet wat ze moeten doen , maar toch komt daar een onhoudbaar schot en de 1-5.

Wat voor om als begeleiding vooral erg mooi was om te zien is , dat er een team stond. Iedereen telde mee, en ze gunden elkaar de bal. Er werd samen gespeeld! Als je nu in het doel of in de spits of tussenin speelt, samen speel je voetbal en niet alleen!

De supporters , begeleiding zijn trots op de boys van 12-2!!

Op naar volgende week , lekker trainen en dan zaterdag owios thuis!

Laatste nieuws