Nieuws

Elburger Sportclub speelt uit tegen Hulshorst

Enkele weken geleden dachten we dat na een competitieloze periode van ruim zes maanden de zaterdagmiddagen weer als vanouds konden worden ingevuld. Echter, begin deze week kondigde ons kabinet nieuwe maatregelen af om het coronavirus te bestrijden en  er in ieder geval tot 20 okt. a.s. geen publiek bij sport/-voetbalwedstrijden aanwezig mag zijn en ook de kantines gesloten blijven. Jammer, maar een zeer begrijpelijke beslissing. Voor de supporters blijft er niets anders over dan de verrichtingen van hun favorieten te volgen via sociale media en al of niet via de radio; dat geldt ook voor de aanhang van Elburger Sportclub. Hun club bindt a.s. zaterdag de strijd aan in en tegen  Hulshorst.

In Elburger-voetbalkringen had men zich misschien een betere competitiestart voorgesteld, maar na twee speelrondes staat de teller nog steeds op nul.

Ook Hulshorst is nog steeds puntloos; een zeer belangrijke wedstrijd dus ! De blauw-witten zullen langzamerhand punten moeten gaan pakken om in deze vroege  fase niet verder achterop te raken.

De twee opponenten zullen dit voetbaljaar beter voor de dag willen komen dan de afgelopen afgebroken competitie. Hulshorst had toen na 17 wedstrijden slechts acht punten bij elkaar gesprokkeld, terwijl  Elburger Sportclub zeventien punten wist te verzamelen.  De enige wedstrijd die toen werd gespeeld (in Hulshorst) eindigde in een 1-1 gelijkspel.

De ontmoeting op sportpark De Eendracht begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Erik Maat

 

 

 

 

Laatste nieuws